Home
Algemeen
Openingstijden en mailadres
Even voorstellen
Reparatie van blaasinstrumenten
Verkoop
Contact

Campensedijk 2
4581PW Vogelwaarde

Tel: 06-22417720

KvK: 21017110
BTW: NL001772040B65

Bank: 41.12.32.053
IBAN: NL92 ABNA 0411232053

BIC: ABNANL 2 A


Openingstijden
Maandag t/m zaterdag ;
op afspraak.

Even voorstellen

Joop de Pooter heeft zijn opleiding trompet (klassiek) en HaFaBra-directie gevolgd op het conservatorium in Rotterdam en keerde, na een succesvolle afronding, terug naar Zeeuws-Vlaanderen om daar als dirigent, docent en reparateur aan het werk te gaan.

Hij dirigeerde onder andere 9 jaar lang het bekende jeugdorkest, The Young Ones, (
www.the-young-ones.com ) waarin jonge muzikanten uit Zeeuws-Vlaanderen zitten. Uit deze succesvolle periode zijn de optredens in o.a. Berlijn en Parijs, alsmede de jaarlijkse concerten met solisten als Theo Mertens, Thijs van Leer, Candy & Hans Dulfer, Maaike Widdershoven, Justine Pelmelay, Cor Bakker en Raymond van het Groenewoud een aantal belangrijke hoogtepunten.  

Ook was hij dirigent van harmonie "De Volharding" uit Zaamslag, fanfare "Nooit Gedacht" uit Graauw (fanfarenooitgedacht.graauw.net/) en is hij dirigent van fanfare "O.B.K." uit Hoofdplaat (Hoofdplaat) (in samenwerkingsverband met "G.O." IJzendijke) en van de Tomorrowband  (Tomorrowband) en Futureband en het opleidingsorkest van "Westenwind" Schoondijke/Groede/Breskens.

Als trompettist speelde Joop 4 jaar in de opera van Antwerpen en Gent, alsmede in het Lokers Kamerorkest.
Tegenwoordig speelt hij regelmatig mee in het Zeeuws Orkest (www.zeeuwsorkest.nl) en in het zeeuws kamer orkest TY (www.tykamerorkest.nl)

Ook verzorgde Joop de trompetlessen via de muziekschool in Zeeuws Vlaanderen. Maar omdat hij na 31 jaar ontslag genomen heeft bij de muziekschool, geeft hij nu les als ZZP`er. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

Het bedrijf Joop de Pooter Muziek is opgericht in 1993 en is nu gevestigd in Vogelwaarde.

 

 

 

Sitemap | Realisatie website BetereKommunicatie.nl